search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:53
MENU CLOSE

Eπεισόδιο με Παπαδόπουλο στο Άρης – ΟΦΗ (Photos – Video)

17.12.2017 18:37
Οπαδοί ΟΦΗ: «No ticket-No problem» το μήνυμα από την… ταράτσα! - Media

 

Το «ντου» στο βοηθό και η απουσία του από την συνέντευξη Τύπου άναψαν «φωτιές» στο «Κλ. Βικελίδης».

Με ένταση ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Football League ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ. Οι έντονες διαμαρτυρίες του Νίκου Παπαδόπουλου μόλις τελειώσε το παιχνίδι και το «ντου» που έκανε στους διαιτητές, ώστε να παραπονεθεί για τα σφυρίγματά τους έφερε αναταραχή στο «Κλ. Βικελίδης».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παπαδόπουλος ήταν τόσο έξαλλος που χρειάστηκε η παρέμβαση του Παύλο Μυροφορίδη για να τον σταματήσει και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Έλληνας τεχνικός του ΟΦΗ δεν πήγε καν στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία βρέθηκε ο βοηθός, Νίκος Καραμπετάκης, ο οποίος είπε για την απουσία του: Ο κ. Παπαδόπουλος δεν ήρθε, γιατί αυτά τα παιχνίδια, κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μετά το 80΄βγήκε αράουτ υπέρ μας και ο βοηθός έκλεισε τα μάτια. Ο διαιτητής ήταν άριστος, του δίνουμε συγχαρητήρια. Ο κ. Παπαδόπουλος, εκνευρίστηκε και έστειλε εμένα…».

Η απουσία του ωστόσο ενόχλησε τον Δημήτρη Σπανό που ρωτήθηκε επ’ αυτού και απάντησε: «Για τρία αράουτ; Αδίκησε ο διαιτητής τον ΟΦΗ; Αν είναι έτσι καλά έκανε και δεν ήρθε. Αλλά βλέπω μία σειρά καταστάσεων. Είμαι φίλος μαζί του. Είναι unfair απέναντι στον Άρη και απέναντι σε μένα. Δεν είναι ο κ. Παπαδόπουλος, είναι 3-4 προπονητές».

Πηγή: onsports.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01