search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:23
MENU CLOSE

Πολικές θερμοκρασίες στη Β. Ελλάδα: Στους -8 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος

20.12.2017 11:14
4012358.jpg

 

Τσουχτερό είναι το κρύο που επικρατεί σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στη Βόρεια Ελλάδα, με τον υδράργυρο σε πολλές περιοχές να έχει κατρακυλήσει κάτω από το μηδέν

Στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο δείχνει μόλις 3 βαθμούς Κελσίου, ενώ παρόμοιο είναι το σκηνικό και στην Κεντρική Μακεδονία. Στο Κιλκίς ο υδράργυρος έπεσε τους -4 βαθμούς Κελσίου, στα Γιαννιτσά στους -3 και στις Σέρρες στους -2.

Κατακόρυφη είναι η πτώση της θερμοκρασίας στην Πτολεμαΐδα, όπου το θερμόμετρο έδειξε -8 βαθμούς Κελσίου, όπως και στα Γρεβενά, ενώ στην Κοζάνη ο υδράργυρος είναι στους -5 βαθμούς Κελσίου και στη Φλώρινα στους -2.

Επίσης λόγω του παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στα χιονοδρομικά κέντρα Λαϊλιά (Σέρρες) και Βόρας – Καϊμάκτσαλαν (Πέλλα), όπως επίσης στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει την Αρναία με τον Ταξιάρχη (Χαλκιδική).

Αλυσίδες ή χιονολάστιχα απαιτούνται σε σημεία του επαρχιακού και εθνικού οδικού δίκτυο Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βίγλας και Βιτσίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:23