search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:33
MENU CLOSE

Φρικτές αποκαλύψεις για το απανθρακωμένο πτώμα στη Γλυφάδα – Τι «έδειξε» η αυτοψία της Πυροσβεστικής

21.12.2017 15:54
Στο στόχαστρο εμπρηστών το αυτοκίνητο της κόρης γνωστού επιχειρηματία - Media
 
Σε ανατριχιαστικά συμπεράσματα φαίνονται να καταλήγουν οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου στη Γλυφάδα.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας που πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο έχουν εντοπίσει στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο οδηγός έβαλε μόνος του φωτιά στο αυτοκίνητο με σκοπό να αυτοκτονήσει.
 
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως η σορός ανήκει σε έναν 82χρονο μόνιμο κάτοικο Ελληνικού τον οποίο αναζητούσαν οι συγγενείς του από το πρωί της Τετάρτης. Πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον του αυτόχειρα αποκαλύπτουν πως ο 82χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και για αυτό το λόγο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
 
Αστυνομικοί της ασφάλειας μετέβησαν στο σπίτι του αυτόχειρα όπου θεωρούν πως θα βρουν σημείωμα του στο οποίο θα αποκαλύπτει τον λόγο που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.
 
(πηγή: enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:33