search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:20
MENU CLOSE

«Αυταπατημένοι» πλειστηριασμοί…

22.12.2017 12:24
Πλειστηριασμοί: Ματαιώνονται έως τις 31 Ιουλίου - Media

 

Επί τέλους, μια γενναία κυβέρνηση!  Ότι δεν τόλμησαν να κάνουν οι διεφθαρμένες και άτολμες προηγούμενες κυβερνήσεις των γερμανοτσολιάδων, ότι δεν διανοήθηκαν να σκεφτούν οι πιο ακραίοι νεοφιλελέδες, το πράττει σήμερα με χαρακτηριστικής άνεση η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με πρώτο και καλύτερο τον Πρωθυπουργό της χώρας που φροντίζει να γίνει καθαρή και καλή δουλειά μια και έξω.

Ποιος θα τολμούσε να προχωρήσει για παράδειγμα στους πλειστηριασμούς (σε απείρως ηπιότερες μορφές) με τον ΣΥΡΙΖΑ στα κάγκελα και στα πεζοδρόμια; Απλά, κανείς. Σκέφτονται λοιπόν οι τραπεζίτες με τα τσιράκια τους στην Ευρώπη των μονοπωλίων και τα λοιπά κοράκια του ιμπεριαλισμού:  «Γιατί να τους έχουμε στα πόδια μας και να μην μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας;  Δώσε στα παιδιά για λίγο την εξουσία  να “αυταπατηθούν” όσο χρειάζεται να προχωρήσουμε και καμιά δουλειά, όπως με τα φαρμακεία και τον Λουδάρο και άλλους εξυπνάκηδες». Με το ελαφρύ  κι επιδέξιο αριστερό της χέρι η κυβέρνηση όλα τα υπογράφει, όλα τα ξεπουλά αναίμακτα  και με ηθική διαπραγματευτική ανωτερότητα. 

Σωστά το επεσήμανε στους γερμανοτσολιάδες και ο αξιότιμος κύριος πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης: «Σας οδήγησαν σε αποδρομή από την εξουσία». Οι ανάλγητοι τοκογλύφοι έριξαν την μνημονιακή κυβέρνηση  για να φέρουν τους αποτελεσματικούς αντιμνημονιακούς διαχειριστές της εξουσίας να γίνει η δουλειά παστρικά.  Τι πιο απλό και ολοκληρωμένο σχέδιο; Ψηφίζουν τα πάντα, δηλώνουν αυταπατώμενοι και …καθαρίζουν.

Τώρα πλέον οι πλειστηριασμοί θα γίνονται και χωρίς ενοχλητικούς γραφικούς. Α, όλα κι όλα!  Δεν μπορούν μερικοί διαταραγμένοι  κινηματίες να παρεμποδίζουν την πρόοδο. Όποιος παρεμποδίζει τους πλειστηριασμούς θα συλλαμβάνεται και θα οδηγείται στην δικαιοσύνη. Είπαμε Αριστερά σημαίνει, πάνω απ’ όλα,  νόμος και τάξη. Δεν μπορούν πλέον οι καθ’ έξιν τσαμπατζήδες του «Δεν πληρώνω» να την γλυτώνουν μια ζωή!

Επί τέλους, ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει τάξη στην κοινωνία και αυτό δεν μπορούμε παρά να του αναγνωρίσουμε!   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:19