search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Αμαλία Κωστοπούλου: «Οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν οικονομικά και τέταρτο χρόνο…»

27.12.2017 07:55
Αμαλία Κωστοπούλου: «Οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν οικονομικά και τέταρτο χρόνο…» - Media
 
Στη χρονιά που φεύγει και σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στο πέρασμά της αναφέρθηκε η Αμαλία Κωστοπούλου μέσω ενός κειμένου στο blog της. Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινούαποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, προδοσίες που βίωσε από φίλους καθώς και το μεγάλο της άγχος να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Berkley έναν χρόνο νωρίτερα, καθώς οι γονείς της δυσκολεύονται να τη στηρίξουν οικονομικά και τέταρτο χρόνο.
 
«Aυτά τα περιστατικά, συνδυασμένα με το γεγονός ότι προσπαθούσα να φέρω εις πέρας έναν στόχο που έχω θέσει εδώ και 5 χρόνια, να τελειώσω δηλαδή νωρίτερα το πανεπιστήμιο, όχι για να αποδείξω ότι είμαι πιο έξυπνη αλλά γιατί πολύ απλά οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν οικονομικά και τέταρτο χρόνο, μου έφεραν απίστευτο στρες. Οι σκέψεις πως θα είμαι απογοήτευση και βάρος στους ανθρώπους μου εάν δεν το καταφέρω, έκαναν ένα απλό μάθημα να μοιάζει κυκεώνα. Και φυσικά, όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία μου νιώθω τη δυσκολία να βρεις δουλειά στις μέρες μας, ο ανταγωνισμός είναι απίστευτος και προκαλεί επιπλέον άγχος. Μια πραγματικότητα που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο αληθινή καθώς από τον Μάιο θα βγω κι εγώ στην αγορά εργασίας» έγραψε μεταξύ άλλων.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:00