search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:01
MENU CLOSE

Στα δικαστήρια ο Γιάννης Σμαραγδής: «Να με λιώσουν είναι λίγο δύσκολο..» (Video)

28.12.2017 12:13
Στα δικαστήρια ο Γιάννης Σμαραγδής: «Να με λιώσουν είναι λίγο δύσκολο..» (Video) - Media

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Εμείς» ήταν ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά  ενάντια στους κριτικούς που έγραψαν αρνητικά σχόλια για την ταινία «Καζαντζάκης».

«Αυτοί οι οποίοι μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία είναι σαν να μιλάνε για άλλη ταινία. Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι πριν μπουν μέσα, αυτή η ομάδα, είναι ομάδα, είπαν “μπαίνουμε τώρα να λιώσουμε τον Σμαραγδή”. Να με λιώσουν είναι λίγο δύσκολο.» είπε, προσθέτοντας: Ήταν συντονισμένο όλο αυτό να με «χτυπήσουν» και μέσα σε αυτό προστέθηκαν και πράγματα προσωπικά, δηλαδή προσωπικές αισθητικές, που εγώ δεν τις ακολουθώ. Με βρίζουν, ένας μάλιστα έγραψε ότι “εκτέλεσε ο Σμαραγδής τον Καζαντζάκη” και μας είπε και νάνους.

Αυτά όλα θα πάνε στα δικαστήρια, θα κινηθώ νομικά. Αυτοί οι κριτικοί καθοδηγούνται από ένα σύστημα. Θα πάω στη Δικαιοσύνη γιατί δεν επιτρέπεται άνθρωποι που με κάποιο τρόπο έχουν σχέση με το δημόσιο χρήμα να στρέφονται ενάντια στο πολιτιστικά προϊόντα της χώρας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:00