search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:45
MENU CLOSE

Γερμανία: Ασυνόδευτος ανήλικος πρόσφυγας ο Αφγανός που μαχαίρωσε 15χρονη

28.12.2017 14:29
Γερμανία: Ασυνόδευτος ανήλικος πρόσφυγας ο Αφγανός που μαχαίρωσε 15χρονη - Media

 

Ασυνόδευτος ανήλικος πρόσφυγας που έφτασε στην Γερμανία την άνοιξη του 2016 είναι ο 15χρονος Αφγανός που τραυμάτισε την Τετάρτη θανάσιμα με μαχαίρι μια συνομήλική του Γερμανίδα, σε σούπερ μάρκετ της πόλης Κάντελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, οι δύο έφηβοι διατηρούσαν δεσμό, τον οποίο διέκοψε η κοπέλα πριν από λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του εισαγγελέα, ο νεαρός, μετά την διακοπή της σχέσης, είχε απειλήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα «τακτοποιήσει» την πρώην φίλη του, ενώ οι γονείς της είχαν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία σε βάρος του. Ο 15χρονος ήταν ήδη γνωστός στις αρχές, από κάποια συμπλοκή στο σχολείο του.

Την Τετάρτη, οι δύο έφηβοι συναντήθηκαν κατά πάσα πιθανότητα τυχαία στον δρόμο. Ο νεαρός ακολούθησε την κοπέλα στο κατάστημα και αφού διαπληκτίστηκε μαζί της, της κατάφερε επανειλημμένα χτυπήματα με μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών. Η 15χρονη υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά της στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη με την βοήθεια περαστικών.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01