search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Υπουργείο Εξωτερικών: Η πίστη μας στις δημοκρατικές αρχές και μεθόδους δεν είναι αδυναμία, αλλά δύναμη

31.12.2017 14:13
Υπουργείο Εξωτερικών: Η πίστη μας στις δημοκρατικές αρχές και μεθόδους δεν είναι αδυναμία, αλλά δύναμη - Media

 

Σε ανακοίνωση προέβη το Υπουργείο Εξωτερικών, σχολιάζοντας την αίτηση ακύρωσης ασύλου που δόθηκε από τη Δευρεοβάθμια Επιτροπή Προσφυγών σε έναν από τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που έχουν καταφύγει στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία το καλοκαίρι του 2016, καθώς και την έντονη αντίδραση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Χαρακτηριστικά το ΥΠΕΞ αναφέρει:

“Οι δημοκρατίες δεν απειλούν, ούτε απειλούνται. Αντιθέτως, εργάζονται με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα για την προώθηση της συνεννόησης και την εδραίωση της σταθερότητας καθώς και της καλής γειτονίας στην περιοχή στην οποία ανήκουν.

Η Ελλάδα θα συνεχίσει την πορεία αυτή με υπευθυνότητα. Ελπίζουμε το αυτό να επιλέξουν να πράξουν και οι γείτονές μας. Η πίστη μας στις δημοκρατικές αρχές και μεθόδους δεν είναι αδυναμία, αλλά δύναμη”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01