search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:36
MENU CLOSE

Η συνταγή που κάνει πάταγο: «Πατάτες τηγανητές» από…πράσινα φασόλια

05.01.2018 08:26
Η συνταγή που κάνει πάταγο: «Πατάτες τηγανητές» από…πράσινα φασόλια  - Media

Οι εναλλακτικές ιδέες στη διατροφή γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

 

Οι εναλλακτικές ιδέες στη διατροφή γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Κάποιος fitness guru είχε την ιδέα να δημιουργήσει πατάτες τηγανητές από πράσινα φασόλια και το αποτέλεσμα απλά πεντανόστιμο και πιο υγιεινό.

Η συνταγή γνωρίζει μεγάλη επιτυχία διεθνώς.

 

1. Ξεκινάτε πλένοντας τα πράσινα φασόλια σας και στραγγίζοντάς τα. Στη συνέχεια κόψτε στην άκρη τα κοτσάνια.

2. Βάλτε σε ένα ταψάκι 3 κ.σ. αλεύρι και 1/2 κ.γλ. αλάτι.

3. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 2 αυγά με 2 κ.σ. γάλα και σε ένα άλλο μπολ 1μιση φλ. τριμμένη φρυγανιά, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κ.γλ. αλάτι και 1 φλ. κίτρινο καλαμποκάλευρο.

4. Περάστε τα φασόλια από το ταψί με το αλεύρι, στη συνέχεια από το μπολ με τα αυγά και στο τέλος από το μπολ με τη φρυγανιά.

5. Απλώστε σε ένα ταψί λαδόκολλα και βάλτε τα φασόλια σας.

6. Ψήστε για 15-20 λεπτά στους 230 βαθμούς.

Συμβουλή: Συνοδέψτε τις «τηγανιτές πατάτες» με ένα dip της επιλογής σας και αν σας περισσέψουν φασόλια βάλτε τα σε ένα κλειστό τάπερ. Μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο για 4 ημέρες.

Πηγή: spirossoulis

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30