search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:10
MENU CLOSE

Την κυβέρνηση κατηγορούν οι μέτοχοι του MEGA για τη μη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό

11.01.2018 09:10
Μega: Άλλη μια εκπομπή αποχαιρέτησε πρόωρα το κοινό της - Media

Στην κυβέρνηση αποδίδουν οι μέτοχοι του MEGA την απόφαση τους να μη συμμετάσχει το κανάλι στο σημερινό διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Συγκεκριμένα το περιβάλλον των μετόχων διαρρέει ότι η κυβέρνηση τούς «τράβηξε το χαλί» και τοποθέτησε «λαγούς» στη διαδικασία με στόχο οι συμμετέχοντες να υπερβούν τους επτά και να αυξηθεί το τίμημα.

Μάλιστα ως «λαγούς» δείχνουν τον Φίλιππο Βρυώνη και τον Δημήτρη Μάρη.

Επιπλέον υποστηρίζουν ότι το ΕΣΡ παρά τις επίμονες οχλήσεις τους, δεν απάντησε ποτέ στο αν θα δεχόταν μια τρίτη εταιρία συμφερόντων Βαρδινογιάννη – Μαρινάκη, να διεκδικήσει άδεια για λογαριασμό της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.

Τέλος στην απόφαση τους να μη διεκδικήσει άδεια ο σταθμός έπαιξε ρόλο – όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, και το γεγονός ότι η έγκριση των τραπεζών για το σχέδιο διάσωσης του καναλιού, έφθασε στα χέρια τους μόλις την Τρίτη, με αποτέλεσμα να μην έχουν επαρκή χρόνο στη διάθεση τους για να ετοιμάσουν οι νομικές υπηρεσίες το φάκελο.

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:10