search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Βόλος: 29χρονος ήπιε χλωρίνη όταν τον εγκατέλειψε η κοπέλα του

15.01.2018 14:08
Και μη χειρότερα: 4 στους 10 Αμερικανούς πλένουν τα τρόφιμα με χλωρίνη και καταπίνουν καθαριστικά για να μην μολυνθούν από τον ιό - Media

 

Σε αυξημένο συναγερμό τέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής διασώστες του ΕΚΑΒ, όταν το τηλεφωνικό κέντρο δέχθηκε κλήση από 29χρονο, ο οποίος καλούσε σε άμεση βοήθεια, λέγοντας ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χλωρίνης στον Βόλο.

Ο 29χρονος είπε στο κέντρο του ΕΚΑΒ ότι κατάπιε το περιεχόμενο του επικίνδυνου προϊόντος, λόγω ερωτικής απογοήτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες. Ενώ στο τηλεφωνικό κέντρο αναζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς είχε κάνει, αλλά και τι συμπτώματα είχε, προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο νεαρός.

Εκείνος συνέχιζε να τους λέει στο τηλέφωνο ότι ήπιε τη χλωρίνη, όταν η κοπέλα του εγκατέλειψε το σπίτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις εκείνη άνοιξε την πόρτα, λέγοντας του ότι η σχέση τους παίρνει τέλος, εκείνος την απείλησε ότι θα θέσει τέλος στη ζωή του. Μένοντας πλέον μόνος του στο σπίτι ήπιε το περιεχόμενο του ισχυρού απορρυπαντικού.

Επικοινώνησε μαζί της για να την ενημερώσει για την πράξη του, αλλά εκείνη φαίνεται ότι δεν τον πίστεψε. Έτσι κάλεσε το ΕΚΑΒ, λέγοντας ότι η ζωή του βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Ασθενοφόρο έσπευσε άμεσα στο σπίτι του, παρέλαβε τον νεαρό, ο οποίος δέχθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς αποτράπηκαν τα χειρότερα και η ζωή του νεαρού βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: taxydromos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36