search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:54
MENU CLOSE

Με μήνυση κατά της Παυλίδου απαντά ο Παπαγιάννης: «Κι εγώ έχω τραυματιστεί» (Video)

16.01.2018 09:26
Ντέρμπι αιωνίων στο ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ με τον Γιώργο Παπαγιάννη - Media

 

Η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» συνάντησε τον Μάνο Παπαγιάννη έξω από το γραφείο της δικηγόρου του μετά τις διαστάσεις που πήρε το περιστατικό με τον ηθοποιό και τη συνάδερφό του, Σοφία Παυλίδου! Η Σοφία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό μετά την παράσταση στο Χυτήριο!

Ο ηθοποιός δεν μίλησε στην κάμερα, δήλωσε μόνο: «Τίποτα, όλα καλά».
«Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη: «Χθες το μεσημέρι ο Μάνος Παπαγιάννης πήγε στο γραφείο της δικηγόρου του και από ότι φαίνεται θα καταθέσει κι αυτός μήνυση. Εγώ μίλησα χθες μαζί του. «Δεν μιλάω προς το παρόν γιατί δεν θέλω να θίξω την κυρία Παυλίδου, γι’ αυτό και δεν μιλάω». Αυτό μου είπε ο άνθρωπος…»!

Η δικηγόρος του ηθοποιού, πάντως, τονίζει ότι σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε χειροδικία εκ μέρους του Μάνου Παπαγιάννη και επισημαίνει ότι και ο ίδιος είναι τραυματισμένος.

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01