search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:42
MENU CLOSE

Βαρεμένος για Καμμένο: Δεν καταλαβαίνω τη φιλολογία περί δημοψηφίσματος

17.01.2018 13:00
4279997.jpg

 

«Δεν καταλαβαίνω τη φιλολογία περί δημοψηφίσματος», τόνισε ο Γιώργος Βαρεμένος με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι η αιχμηρή αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την στάση που κρατά στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο υπουργός Άμυνας. 

Μιλώντας στη Βουλή ο Γιώργος Βαρεμένος σημείωσε ακόμη πως δεν κατανοεί ούτε την ακατάσχετη ονοματολογία δίκην πολιτικού τζόγου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν κατανοώ αυτή τη φιλολογία διότι υπάρχει ο ορατός κίνδυνος να αρχίσει ο χορός των τεράτων. Να δώσουμε δηλαδή την ευκαιρία στον τυχοδιωκτισμό να μετρήσει τα όριά του; Αυτό θέλουμε; Αυτό επιτάσσει η σημερινή ιστορική συγκυρία;». 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, ωστόσο, εκτόξευσε «βέλη» και προς την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως «η ΝΔ μετά από μια αρχική θετική στάση παλινδρομεί προς την εκμετάλλευση συναισθημάτων, τορπιλίζοντας τις προσπάθειες για εξεύρεση λύσης». Ο Γιώργος Βαρεμένος ανέφερε ακόμα πως «όποιος νομίζει ότι στο παρασκήνιο θα συμφωνεί αλλά στο προσκήνιο θα προσπαθεί να προκαλέσει φθορά στην κυβέρνηση γελιέται. Όσοι προαναγγέλουν εθνική ήττα στην ουσία την προετοιμάζουν». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01