search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:40
MENU CLOSE

Master Chef: Ο παίκτης που έκανε έξαλλο τον κριτή – Τον πρόσβαλε μπροστά στις κάμερες! (Video)

19.01.2018 11:45
Master Chef: Ο παίκτης που έκανε έξαλλο τον κριτή - Τον πρόσβαλε μπροστά στις κάμερες! (Video) - Media

 

Μια ιδιαίτερα σκληρή κριτική περίμενε τον Γιώργο Συγγελάκη που εμφανίστηκε στην κουζίνα του MasterChef, προκειμένου να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Αφού παρουσίασε το πιάτο του που περιλάμβανε φιλέτο μοσχάρι με σάλτσα κρασιού, μια σαλάτα με βαλεριάνα, ρόκα και μια βινεγκρέτ από μυλόξυδο στάθηκε απέναντι στους κριτές οι οποίοι στάθηκαν ιδιαίτερα σε κάποιους κανόνες υγιεινής που ο εν λόγω παίκτης μάλλον προσπέρασε…

«Με αυτά τα νύχια… Κοίτα τα δάχτυλά σου, ζούλαγες πριν το κρέας, πόση ώρα, θυμάσαι; Το νύχι δεν είναι λερωμένο από το κρέας. Με γυμνό χέρι το κόβεις, το βάζεις από το ξύλο κοπής εδώ. Θες να μου πεις ότι τα νύχια σου, το πρωί που ξύπνησες, ήταν πεντακάθαρα;», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος αλλά και κάποιων άλλων λαθών στο πιάτο του, ο παίκτης δεν κατάφερε τελικά να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:39