search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:58
MENU CLOSE

Συνελήφθη για εξύβριση αστυνομικού υποψήφιος πρόεδρος της Κύπρου

21.01.2018 12:46
Νέο αδιέξοδο εν όψει - Οι παράλογες απαιτήσεις της Άγκυρας για «λύση» στο Κυπριακό - Media

Στη σύλληψη του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Χάρη Αριστείδου, προχώρησε το πρωί της Κυριακής η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύλληψη του υποψήφιου Προέδρου Χάρη Αριστείδου προχώρησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία στη Λεμεσό, έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κ. Αριστείδου ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με αστυνομικούς αλλά και παρευρισκομένους, όταν του έγινε παρατήρηση για το γεγονός ότι έριχνε φυλλάδια στο χώρο, στα οποία αναφερόταν πως θα φορέσει χειροπέδες σε άτομα που χαρακτήριζε “ποικιλόχρωμους κλεφτοπολιτικάντηδες”, στα φυλλάδια.

Να αναφερθεί ότι συνελήφθη με την κατηγορία της εξύβρισης σε βάρος των οργάνων της Αστυνομίας και για ρύπανση του χώρου.

Ο Χάρης Αριστείδου οδηγήθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της ρύπανσης και της εξύβρισης αστυνομικών και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Στη συνέχεια μετέβη στο χώρο του κρησφύγετου του αρχηγού της ΕΟΚΑ, όπου τελέστηκε το καθιερωμένο τρισάγιο και κατέθεσε στεφάνι.

Πηγή: sigmalive.com

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01