search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:11
MENU CLOSE

Πρώην παίκτης του Survivor «κατακεραυνώνει» το νέο πρότζεκτ: «Μοιάζει ψεύτικο και στημένο» (Video)

22.01.2018 14:53
Πρώην παίκτης του Survivor «κατακεραυνώνει» το νέο πρότζεκτ: «Μοιάζει ψεύτικο και στημένο» (Video) - Media

 

Ρεκόρ τηλεθέασης έκανε η πρεμιέρα του Survivor 2, το βράδυ της Κυριακής,  με το κοινό να δείχνει ότι έμεινε πιστό στο ραντεβού του με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Νέοι πρωταγωνιστές και νέα πρόσωπα βρέθηκαν στο επίκεντρο με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει και κάποιες αλλαγές στην εξέλιξη του παιχνιδιού και τους κανόνες που θα ισχύσουν αυτήν τη χρονιά.

Ένας πρώην παίκτης του Survivor,ωστόσο, και συγκεκριμένα, ο Πάνος Αργιανίδης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και πριν καν προλάβει η Κατερίνα Καινούργιου να τον ρωτήσει, εκείνος εξαπέλυσε τα «βέλη» του κατά του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το που είδαμε χθες δεν ήταν Survivor. Ήταν μια πολύ κακή εμπορευματοποίηση ενός πολύ δυνατού πρότζεκτ το οποίο μπήκε πολύ άγρια στην αγορά, με πολύ καλούς χορηγούς, πράγμα που αναλώνει όλη την πραγματικότητα και του ριάλιτι. Φορούσαν όλοι ίδια ρούχα με πολύ συγκεκριμένες μάρκες…Ο κόσμος παρακολούθησε κάτι που μοιάζει ψεύτικο, εικονικό και στημένο», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Αργιανίδης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03