search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Βρέθηκε ο «ξεχασιάρης» που κέρδισε 2.000.000 ευρώ στο λαχείο!

26.01.2018 18:44
Βρέθηκε ο «ξεχασιάρης» που κέρδισε 2.000.000 ευρώ στο λαχείο! - Media

 

Το «θρίλερ» με τον άφαντο υπερτυχερό της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, με κέρδος άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, έλαβε τέλος μετά την προσκόμιση του τυχερού λαχνού σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Ο «ξεχασιάρης» υπερτυχερός δήλωσε στον έκπληκτο πράκτορα του ΟΠΑΠ, ότι είχε ξεχάσει την ύπαρξη μίας 5αδας λαχνών, ένας εκ των οποίων αποδείχθηκε ότι άξιζε κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια.

Ο πράκτορας του ΟΠΑΠ, βέβαια, όταν διαπίστωσε ότι ο πελάτης του αγνοούσε ότι εκείνος ήταν ο νικητής της πρωτοχρονιάτικης κλήρωσης, του ζήτησε να καθίσει πριν του ανακοινώσει τα νέα, φοβούμενος για την υγεία του υπερτυχερού μόλις θα μάθαινε τα χαρμόσυνα μαντάτα.

Τελικά, ο νικητής το πήρε ψύχραιμα, ενώ όπως είναι φυσικό διατήρησε την ανωνυμία του, αποφεύγοντας τις κρούσεις για δανεικά κι αγύριστα…

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01