search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:46
MENU CLOSE

Μαλάς: Μας έχουν ακούσει, τώρα ήρθε η ώρα να μας κρίνουν

28.01.2018 09:14
Μαλάς: Μας έχουν ακούσει, τώρα ήρθε η ώρα να μας κρίνουν - Media

 

Με τη συνοδεία της συζύγου του προσήλθε στο εκλογικό κέντρο στο Γυμνάσιο Αρχαγγέλου Λευκωσίας ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς. “Σήμερα είναι η μέρα της Δημοκρατίας, είναι η μέρα που θα μιλήσουν οι πολίτες”, δήλωσε ο κ. Μαλάς εξερχόμενος της αίθουσας ψηφοφορίας. 

“Να ψηφίσουν αυτούς που εκείνοι κρίνουν ότι τούς δίνουν τις καλύτερες απαντήσεις για το μέλλον. Μας έχουν ακούσει, μας έχουν δει, μας έχουν συγκρίνει. Τώρα είναι η ώρα να μας κρίνουν. Να κρίνουν εκείνους που δεν υποτίμησαν τη νοημοσύνης τους, εκείνους που πραγματικά τούς προσφέρουν ελπίδα για το μέλλον”, είπε.

“Δεν είναι”, συνέχισε, “η ώρα των προσωπικών απογοητεύσεων. Είναι η ώρα όλων των πολιτών. Ανεξαρτήτως ιδεολογικής πεποίθησης, να προσέλθουν στις κάλπες και να αποφασίσουν οι ίδιοι με το χέρι στην καρδιά και το μυαλό στο μέλλον των παιδιών μας”.

Πηγή: sigmalive.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:46