search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:28
MENU CLOSE

H Κέιτ Μίντλετον δώρισε τα μαλλιά της σε παιδιά με καρκίνο

28.01.2018 13:32
H Κέιτ Μίντλετον δώρισε τα μαλλιά της σε παιδιά με καρκίνο - Media

 

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, προχώρησε σε μια πρωτότυπη δωρεά που έχει φέρει χαμόγελα σε πολλά παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη.

Και αυτό γιατί δώρισε περίπου 17 εκατοστά από τα μακριά, καστανά μαλλιά της στο βρετανικό φιλανθρωπικό Ίδρυμα Little Princess Trust, που βοηθά στη δημιουργία περουκών για παιδιά που έχουν χάσει τα δικά τους μαλλιά, λόγω των χημειοθεραπειών και ακτινοθεραπειών.

Οι βρετανικές εφημερίδες αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους ότι η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να δωρίσει τα μαλλιά της, όταν αποφάσισε να αλλάξει το κούρεμά της, το οποίο έχει αναλάβει ο 30χρονος κομμωτής του Κένσινγκτον, Τζόι.

Ο κομμωτής συμφώνησε μαζί της λέγοντας πως ήταν «εξαιρετική ιδέα».

Σύμφωνα με πηγή της βασιλικής οικογένειας, η δωρεά έγινε από την Κέιτ ανώνυμα.

«Είναι πολύ όμορφο αν το σκεφτεί κανείς. Ένα μικρό παιδί θα φοράει περούκα από πραγματικά μαλλιά πριγκίπισσας», σημείωσε.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01