search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:25
MENU CLOSE

Δεν προχωράει του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ

30.01.2018 21:05
Δεν προχωράει του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ - Media

 

H μεταγραφή του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ  δεν προχωράει -εκτός, βέβαια, αν υπάρξει κάποια ανατροπή στο… παρά ένας της μεταγραφικής περιόδου- καθώς υπάρχει διαφορά (και) στο οικονομικό, όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM.

Θυμίζουμε, η πρόταση των Κυπελλούχων Ελλάδας στο «τριφύλλι» έφτανε τα 2 εκατ. ευρώ, συν τους Μυστακίδη, Κάτσε και Κωνσταντινίδη με καθεστώς συνιδιοκτησίας, αλλά από το καλοκαίρι, καθώς, μέχρι τότε, θα πληρώνονταν από τον ΠΑΟΚ. Το deal, ωστόσο, όπως προαναφέραμε, δεν φαίνεται να προχωράει…

Στο… κόλπο, λοιπόν, παραμένει, πλέον, μόνο η Σαμπντόρια (η πρότασή της είναι κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά δίνει λίγα μετρητά), θα πρέπει, όμως, να τονίσουμε πως είναι… ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να παραμείνει, τελικά, στους «πράσινους» ο Κουρμπέλης!

Άλλωστε, ο ίδιος δεν θα ήθελε να φύγει τώρα από τον Παναθηναϊκό.

Οι καταστάσεις τον αναγκάζουν να «ψαχτεί», προκειμένου να φέρει χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:25