search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:45
MENU CLOSE

Φίλης: Ο υπ. Άμυνας θα βρεθεί ενώπιον των πολιτικών ευθυνών του – Ο Δ. Καμμένος έχει ροπή προς την ακροδεξιά

31.01.2018 08:39
Ν. Φίλης: Σκοταδισμός, μεσαίωνας και αναχρονισμός η απόφαση του ΣΤΕ (Video) - Media

«Προφανώς υπάρχει μία απόκλιση από τις θέσεις που διατυπώνουν οι ΑΝΕΛ. Δεν είναι, προφανώς, νέο θέμα, το γνωρίζουμε», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης για τις θέσεις του κυβερνητικού εταίρου στο Σκοπιανό μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Αντ1. 

«Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, βεβαίως, έχει την προσωπική άποψή του». «Ο Καμμένος θα βρεθεί, λοιπόν, ενώπιον των προσωπικών πολιτικών ευθυνών. Θα πει τι θα κάνει. Δεν βιαζόμαστε», πρόσθεσε

Για τον Δημήτρη Καμμένο ο Νίκος Φίλης είπε: 

«Ο κ. Δημήτρης Καμμένος και αυτό δεν αφορά όλο το κόμμα των ΑΝΕΛ, έχει μία, κατά τη γνώμη μου, ροπή προς την ακροδεξιά, για να το πω ευγενικά. Δεν τον έχω ψηφίσει για το προεδρείο της Βουλής. Δείτε τι έχει πει κατά καιρούς. Με τους βασανιστές της χούντας συναγελαζόταν, αντισημίτης ήταν. Δεν είναι ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζει, κατά την γνώμη μου, τον χώρο των ΑΝΕΛ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:44