search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:46
MENU CLOSE

Κι όμως, το κάνεις λάθος: Ένα κομμάτι πίτσα είναι εξίσου υγιεινό πρωινό με τα δημητριακά, λέει διαιτολόγος

31.01.2018 14:13
Κι όμως, το κάνεις λάθος: Ένα κομμάτι πίτσα είναι εξίσου υγιεινό πρωινό με τα δημητριακά, λέει διαιτολόγος - Media

 

Θυμάστε που η κοινή άποψη λέει ότι το πρωινό -το βασικότερο γεύμα της ημέρας- θα πρέπει να αποτελείται από υγιεινές τροφές όπως τα δημητριακά, οι χυμοί, το γιαούρτι και άλλα τέτοια; Λοιπόν, ένας διαιτολόγος ρίχνει… βόμβα και υποστηρίζει ότι θα πρέπει να αλλάξουμε την αντίληψή μας για το πρωινό.

Σύμφωνα με τον Independent, η κλινικός διαιτολόγος Τσέλσι Έιμερ υποστήριξε ότι ένα κομμάτι πίτσα είναι πιο θρεπτικό από τα δημητριακά που συνήθως αποτελούν το πρωινό μας. Η Έιμερ σημείωσε ότι «ένα κομμάτι πίτσα έχει περισσότερη πρωτεΐνη, η οποία θα σας δώσει ενέργεια και θα σας κόψει την πείνα για περισσότερη ώρα».

Προσέθεσε, δε, ότι ένα κομμάτι πίτσα περιέχει περισσότερα λιπαρά και πολύ λιγότερη ζάχαρη από τα δημητριακά, τονίζοντας ότι έτσι αποφεύγεται η απότομη πτώση του σακχάρου στο αίμα.

Φυσικά, η Έιμερ υπογράμμισε ότι γενικώς η πίτσα δύσκολα θα ενταχθεί στις… υγιεινές τροφές, ωστόσο, χρησιμοποίησε το παράδειγμά της για να δείξει ότι μερικές φορές οι ταμπέλες στις τροφές ενδεχομένως να υποκρύπτουν πράγματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30