search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:34
MENU CLOSE

Μητσοτάκης με Ρίβλιν – Τι συζήτησαν

31.01.2018 18:35
Μητσοτάκης με Ρίβλιν - Τι συζήτησαν - Media
 
Οι διμερείς και περιφερειακές σχέσεις συζητήθηκαν στην συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ρούβεν Ρίβλιν, η οποία όπως υπογραμμίζει η ΝΔ, έγινε σε πολύ θερμό κλίμα.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, στην συνάντηση που διήρκεσε περί τα 45 λεπτά, τονίστηκε η προσήλωση στο στρατηγικό χαρακτήρα των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων και η αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση τους σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και της υψηλής τεχνολογίας.
 
Υπογραμμίστηκε η σημασία της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ για την περιφερειακή σταθερότητα και ειρήνη. Ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε τις ανησυχίες μας για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο. Συζητήθηκαν επίσης μια σειρά από περιφερειακά ζητήματα όπως το συριακό, το παλαιστινιακό και η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.
 
Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:34