search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:28
MENU CLOSE

Suits: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Μέγκαν Μαρκλ (Photos)

01.02.2018 08:58
Τα βρετανικά ταμπλόιντ κατηγορεί η Μέγκαν Μαρκλ για την κακή σχέση με τον πατέρα της - Media

 

Πριν η Μέγκαν Μαρκλ πάρει την απόφαση να γίνει «πριγκίπισσα» στο πλευρό του Βρετανού πρίγκιπα Χάρι πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Suits. Η Μέγκαν βρίσκεται, πλέον, σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο της κι έτσι η θέση της στη σειρά έπρεπε να καλυφθεί.

Η σειρά, λοιπόν, θα συνεχιστεί κανονικά για όγδοη συνεχή τηλεοπτική σεζόν με τους παραγωγούς να έχουν βρει ήδη την αντικαταστάτρια της Μέγκαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής, μαζί με τους Gabriel Macht, Sarah Rafferty, Rick Hoffman και Dulé Hill, στο καστ της επιτυχημένης σειράς θα προστεθεί και η ηθοποιός Katherine Heigl.

Πρόκειται για την 39χρονη ξανθιά σταρ που έχει εμφανιστεί σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το Grey’s Anatomy, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει με επιτυχία σε δεκάδες άλλες χολιγουντιανές ταινίες.

Τα γυρίσματα της 8ης σεζόν θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Απρίλιο στο Τορόντο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01