search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:20
MENU CLOSE

Πρόβλημα με το iPhone X – Οι χρήστες δεν μπορούν να απαντήσουν σε κλήσεις

05.02.2018 14:18
Πρόβλημα με το iPhone X - Οι χρήστες δεν μπορούν να απαντήσουν σε κλήσεις - Media
 
Οι χρήστες του iPhone Χ αναφέρουν πρόβλημα με το κινητό – αξίας 1.000 δολαρίων – το οποίο τους εμποδίζει να απαντούν στις κλήσεις. Το θέμα πρώτα παρουσιάστηκε από τους Financial Times, που επικαλούνταν φόρουμ υποστήριξης χρηστών συσκευών της Apple.
 
Ένας χρήστης περιέγραψε πως, ενώ δέχεται κλήση και χτυπάει το τηλέφωνό του, η επιλογή απάντησης στην οθόνη εμφανίζεται έξι με οκτώ δευτερόλεπτα αργότερα. Ο χρήστης είπε ότι το πρόβλημα λύνεται προσωρινά όταν κάνει επανεκκίνηση στο κινητό του, αλλά επανέρχεται μετά από 15 με 20 κλήσεις.
 
Άλλος χρήστης με παρόμοιο πρόβλημα ανέφερε ότι η αναβάθμιση στο iOS 11.2 και μετά η πιο πρόσφατη αναβάθμιση, η 11.2.5 δεν διόρθωσε το πρόβλημα και υποστήριξε ότι το αντιμετωπίζει εδώ και τριάντα μέρες. 
 
Η Apple απάντησε, σύμφωνα με το CNBC, ότι θα εξετάσει το θέμα. Η έρευνα αγοράς της εταιρείας Canalys δείχνει ότι η Apple είχε 29 εκατ. παραγγελίες για iPhone X το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο ενώ στο ίδιο διάστημα πούλησε 77,3 εκατ. iPhones.
 
πληροφορίες: euro2day/Independent
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:20