search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:41
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – Έρχεται άμεσα το δημοψήφισμα

07.02.2018 18:05
Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Έρχεται άμεσα το δημοψήφισμα - Media

 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως «τις επόμενες ημέρες» έρχεται οριστικά το δημοψήφισμα για το μέλλον του συλλόγου στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας πως το «το αποτέλεσμα θα είναι άμεσα εφορμόσιμο»!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την απόρριψη της Ευρωλίγκας στο αίτημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αναστολή του 12μηνου αποκλεισμού του από τα γήπεδα!

Η πράσινη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως μετά το αυριανό ματς με τη Μπασκόνια θα τρέξουν γρήγορα όλες οι ενέργειες για δημοψήφισμα, μέσω του οποίου ο κόσμος θα αποφασίσει, «τις επόμενες ημέρες» για το μέλλον του συλλόγου στην Ευρωλίγκα!

Αναφέρει, μάλιστα, πως το αποτέλεσμα αυτού θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο…

Αντιλαμβάνεται κανείς πως Γιαννακόπουλος και Ευρωλίγκα είναι στα μαχαίρια και καμία πλευρά δεν δείχνει διάθεση να βάλει νερό στο κρασί της. Μένει να δούμε αν το παιχνίδι με τη Μπασκόνια θα αποκτήσει και ιστορική σημασία για τον Εξάστερο, αφού ίσως να είναι το τελευταίο του στη διοργάνωση ή το τελευταίο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ως ιδιοκτήτης της ομάδας (ανάλογα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο Εφέτης της Euroleague απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/2) με την Μπασκόνια, με το ερώτημα που έχει θέσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γι’ αυτό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:37