search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Απίστευτο «άδειασμα» στη Βαλαβάνη: Μη μου κουνάς το δάχτυλο γιατί μου γυρίζει το μάτι

09.02.2018 10:42
Απίστευτο «άδειασμα» στη Βαλαβάνη: Μη μου κουνάς το δάχτυλο γιατί μου γυρίζει το μάτι - Media

 

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον οποίο, μάλιστα, δεν έχουν και κανένα σκοπό να κρύψουν. Απεναντίας, το ζευγάρι φαίνεται ιδιαίτερα άνετο μπροστά στον φακό, ενώ οι κοινές φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι ίδιοι είναι σχεδόν καθημερινές.

Η ενόχληση, λοιπόν, της Ευρυδίκης στα σχόλια που τη θέλουν να «πουλά» τη σχέση της, φάνηκε προκλητική στην Κλεοπάτρα Πατλάκη η οποία είπε τα εξής:  «Μη βγαίνεις και μου κουνάς το δάχτυλο, γιατί εγώ όταν μου κουνάς το δάχτυλο, λίγο γυρίζει το μάτι μου. Όχι δεν την πουλάει, την κρατάει στο δωμάτιό της! Όταν το πουλάς, μη μου λες εμένα ότι δεν θα το σχολιάσεις. Φυσικά και θα το σχολιάσω. Η ίδια κρίνει πολύ αυστηρά αυτούς που την κρίνουν αυστηρά» είπε χαρακτηριστικά  για να προσθέσει αμέσως μετά η Σοφία Τουντούρη: «Μπορείς να είσαι και ερωτευμένος σπίτι σου».

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01