search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:13
MENU CLOSE

Ελληνίδα σοπράνο τραγουδά και αποθεώνει Παντελίδη (Video)

10.02.2018 09:46
Ελληνίδα σοπράνο τραγουδά και αποθεώνει Παντελίδη (Video) - Media

 

Μόλις λίγες ημέρες πριν το δεύτερο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου αποθεώνει τον καλλιτέχνη.

Απαντώντας σε ερώτηση του gossip-tv, πώς προέκυψε η λατρεία της για τον Παντελή Παντελίδη απαντά: 

«Μα η μουσική είναι μία. Τι σημασία έχει;Άλλωστε δεν τραγουδάω μόνο κλασικά» προσθέτει και συνεχίζει: Μου άρεσε πάρα πολύ ο Παντελίδης από την πρώτη στιγμή που άκουσα τραγούδι του. Μου άρεσε που αυτό το παιδί ήταν αυτοδημιούργητο. Που ξεκίνησε από το διαδίκτυο και έγινε διάσημος. Σαν μουσικός είναι ένα ταλαντουχο παιδί αδιαμφισβήτητα. Και λέω είναι γιατί το έργο κάποιου όταν μένει, είναι σαν να είναι παρών».

Στην ερώτηση πώς μία σοπράνο που τραγουδάει άριες και καλείται να φέρει σε πέρας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό είδος μουσικής μπορεί να τραγουδάει “Τα σχοινιά” του Παντελίδη με το ίδιο πάθος, απαντά: «Δεν είναι απαγορευτικό. Το συγκεκριμένο τραγούδι, ο στίχος «Μένω εδώ», με έκανε να ταυτιστώ απόλυτα με αυτό που έλεγε το τραγούδι: «Για φαντάσου, διπλό κρεβάτι που ‘χει μόνο τη μεριά σου…» Με αγγίζει αυτός ο στίχος. Δεν θα ήθελα να το ζήσω ποτέ. Και βέβαια και το «Μένω εδώ, γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου». Πολύ συναισθηματικά το είπα. Σαν γυναίκα. Τα έχω ακούσει όλα τα τραγούδια του Παντελίδη. Δεν έχω απορρίψει τίποτα. Μερικά μάλιστα μου αρέσουν πολύ».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59