search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:52
MENU CLOSE

«Καμπανάκι» ΕΟΦ για συμπληρώματα διατροφής

12.02.2018 15:44
Προειδοποίηση ΕΟΦ προς τα ΜΜΕ: Μην διαφημίζετε συμπληρώματα διατροφής σαν να είναι φάρμακα - Media
 
Την προσοχή των καταναλωτών για συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία ενδέχεται να περιέχουν μη επιτρεπόμενη ουσία, εφιστά ο ΕΟΦ με ανακοίνωσή του.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Ισπανίας, ο ΕΟΦ ανακοίνωσε ότι η δραστική φαρμακευτική ουσία Vardenafil, η χρήση της οποίας δεν είναι επιτρεπτή σε συμπληρώματα διατροφής, είναι πιθανόν να περιέχεται στην παρτίδα VXLINST011 του συμπληρώματος διατροφής V-XL INSTANT και την παρτίδα 2016008 του συμπληρώματος διατροφής V-XL Performance Gel.
 
 
Τα προϊόντα διανεμήθηκαν από την επιχείρηση Global Wholesale Distribution S.L., Ισπανίας και η κυκλοφορία του προϊόντος στην Ελλάδα μπορεί να γίνεται και μέσω διαδικτύου.
 
Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα παραπάνω αναφερθέντα χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ, ο οποίος επισημαίνει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:52