search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:18
MENU CLOSE

Ένας δεκάχρονος δηλώνει «drag kid» και κάνει το ντεμπούτο του στην πασαρέλα (Photos)

15.02.2018 09:10
Ντραγκέτα: Η μαφιόζικη οργάνωση που κατέγραψε μεγαλύτερα κέρδη από τα Mc Donalds και την Deutsche Bank - Media

 

O Ντέσμοντ Νάπολες είναι δέκα χρόνων, πιο πολύ είναι γνωστός ως «Desmond is Amazing», και δηλώνει «drag kid».

Αυτό το μοντέλο και νεαρό ακτιβιστή υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ επιστράτευσε ο οίκος μόδας Gypsy Sport για το show Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018. Ας σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος οίκος μόδας, που σπάει φραγμούς και σύνορα, εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί στις επιδείξεις των κολεξιόν του μη συμβατικά μοντέλα: εγκύους, ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των διεμφυλικών και σταρ reality shows (βλέπε Cardi B).

Πριν δυόμιση χρόνια, ο «Ντέσμοντ είναι Εκπληκτικός» από το Μπρούκλιν έγινε δημόσιο πρόσωπο καθώς χόρεψε με τουτού στα χρώματα του ουράνιου τόξου, στο Gay Parade του 2015.

Τώρα, βάδισε στην πασαρέλα, φορώντας ένα μπλέιζερ πολύ μεγαλύτερου μεγέθους, με κολάρο ελισαβετιανής εποχής, μεγάλα νύχια με πουά, και τα μαλλιά με μπριγιαντίνη στο πλάι.

«Dreams do come true. I FEEL A-MA-ZING!!!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram. Και συνέχισε, λέγοντας: «Είμαι τόσο υπόχρεος για τις ευκαιρίες, σήμερα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη.»

Έχει βαφτίσει «kinderdrag» τις περφόρμανς του, και είναι το νεαρότερο μέλος του εμβληματικού House of UltraOmni. Δηλώνει ότι εμπνέεται από τη μόδα των Blitz Kids (της παρέας των νεαρών που σύχναζαν, το 1979 και 1980, στο Blitz Club, στο Κόβεντ Γκάρντεν, και στους οποίους πιστώνεται το κίνημα New Romanticism), τη μόδα των Club Kids (τους πιτσιρικάδες που έτρεχαν στα dance clubs της Νέας Υόρκης, στα τέλη του ’80 και τις αρχές του ’90, με ηγετικές φιγούρες τους Μάικλ Άλιγκ και τον Τζέιμς Σαιντ Τζέιμς). Εμπνέεται όμως και από τον Άντι Γουόρχολ, τον Αλεξάντερ Μακουίν και τους Comme des Garcons.

Μέσα στο 2018, ανοίγει το πρώτο στην ιστορία στέκι για drag kids. Επωνυμία; «Haus of Amazing», βεβαίως.

«Μπράβο Desmond is Amazing, ας βαδίσουμε στα χνάρια σου» έγραψε, στο δικό της λογαριασμό στο Instagram, η φωτογράφος και σκηνοθέτης Ντανιέλ Λέβιτ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:17