search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:33
MENU CLOSE

Σάτυρος συνελήφθη στο καρναβάλι – Παρενοχλούσε κοπέλα

20.02.2018 08:22
Σάτυρος συνελήφθη στο καρναβάλι -  Παρενοχλούσε κοπέλα - Media

 

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 20χρονος Πακιστανός, ο οποίος την Κυριακή κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης στην πόλη της Ιεράπετρας παρακολουθούσε μία νεαρή κοπέλα, που βρισκόταν στο χώρο του καρναβαλιού.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο εν λόγω άνδρας είχε παρενοχλήσει τις προηγούμενες ημέρες την ίδια κοπέλα, μετά που είχε βγει από νυχτερινό κέντρο της πόλης μαζί με τη μητέρα της και αυνανιζόταν μπροστά στα μάτια τους.

Η δράση του όμως δε σταματά εδώ, καθώς μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός είχε παρενοχλήσει και ένα ανήλικο αγόρι, όταν το είχε πλησιάσει και του έδειχνε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο 20χρονος όμως ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών, καθώς είχε επιχειρήσει να βιάσει και μία κοπέλα τον περασμένο Νοέμβριο, την ώρα που εκείνη κατευθυνόταν στο σπίτι της μετά από την εργασία της.

Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:32