search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:36
MENU CLOSE

WOAH: Το νέο application της Coca-Cola είναι γεγονός και σε καλεί να απολαύσεις το πιο awesome περιεχόμενο και τις πιο awesome προσφορές

20.02.2018 15:11
WOAH: Το νέο application της Coca-Cola είναι γεγονός και σε καλεί να απολαύσεις  το πιο awesome περιεχόμενο και τις πιο awesome προσφορές - Media

 

Πόσο awesome θα ήταν να μπορείς να απολαμβάνεις τα πιο hot videos, να διεκδικείς super δώρα μέσα από τους πιο cool διαγωνισμούς, να μαθαίνεις πρώτος τα νέα διάσημων Ελλήνων και ξένων YouTubers, να απολαμβάνεις μοναδικές εμπειρίες μέσα στην πόλη, και όλα αυτά με ένα απλό scroll στο κινητό σου; Η νέα εφαρμογή της Coca-Cola, WOAH, είναι γεγονός και υπόσχεται να μας ταξιδέψει όλους … Where Only Awesome Happens! Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS λογισμικού, και περιμένει να την ανακαλύψεις!

Μοναδικό, παιχνιδιάρικο, μουσικό, νεανικό και άκρως AWESOME, το περιεχόμενο της νέας εφαρμογής WOAH υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές σε όλους τους Coke lovers! Κάνε κι εσύ download και ανακάλυψε έναν κόσμο με αποκλειστικά videos, σειρές, άρθρα και δώρα! Διεκδίκησε μοναδικές προσφορές και κέρδισε φοβερά δώρα μέσα από τα mini games της εφαρμογής. Ακόμα και αν τα MB σου σε «εγκαταλείπουν», δε χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί το WOAH θα σου κάνει παρέα μέσα στο μετρό ή το αεροπλάνο, κάνοντας τη διαδρομή σου πιο ευχάριστη!

Οι εμπειρίες μόλις άρχισαν… Γιατί το WOAH της Coca-Cola, παρουσιάζει το WOAH FEST Powered by Mad, το πιο awesome μουσικό festival! Tο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, oι Bars and Melody θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του Piraeus 117 Academy!  Σε αυτό το πολλά υποσχόμενο μουσικό γεγονός, με παρουσιαστή το NOZ, το «παρών» θα δώσουν επίσης πολλά και δυνατά ονόματα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μουσικού στερεώματος, όπως οι Kristian Kostov, Iggy Kelly, Βαγγέλης Κακουριώτης, The Players, Starboyz, Tag, Δημήτρης Θεοδοσιάδης και σε special DJ sets οι Jimmy Gian, Αρι Πετράκης και Dj Pitsi!

Αν θες κι εσύ να ζήσεις για πρώτη φορά την πιο WOAH εμπειρία ever, δεν έχεις παρά να κατεβάσεις εδώ το WOAH app, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στο WΟΑΗ Fest Contest για να λάβεις μέρος στην μεγάλη κλήρωση μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου για 1.500 τυχερούς, που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση ή ένα early entrance pass!

H Coca-Cola σε προσκαλεί στον awesome κόσμο του WOAH και σε οδηγεί step by step… WHERE ONLY AWESOME HAPPENS! Lay back and enjoy!

Μπες εδώ για awesome περιεχόμενο!

#WhereOnlyAwesomeHappens

 #cocacola

 #tastethefeeling

 #cocacolagreece

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η  The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Ανήκει στον Όμιλο Coca-Cola HBC, έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές και διανομείς των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την The Coca-Cola Company, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/cocacolagr και το Coca-Cola Journey στο www.coca-colacompany.com. Επίσης βρείτε μας στο LinkedIn, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01