search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Απόλυτη φρίκη: Εντοπίστηκε κατακρεουργημένο πτώμα γυναίκας

22.02.2018 15:18
Απόλυτη φρίκη: Εντοπίστηκε κατακρεουργημένο πτώμα γυναίκας - Media
 
Σοκαρισμένες οι διωκτικές αρχές από στυγερό έγκλημα με θύμα μια γυναίκα που βρέθηκε κατακρεουργημένη σε ερημική περιοχή.
 
Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε περιοχή κοντά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Γεροσκήπου, κοντά στην Πάφο της Κύπρου.
 
Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένη μετά τις 12.30 το μεσημέρι κοντά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Γεροσκήπου και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η γιατρός που την εξέτασε διαπίστωσε τον θάνατό της.
 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού, ο οποίος την εντόπισε, η κοπέλα είχε τις αισθήσεις της μέχρι και τη στιγμή που έφθασε το ασθενοφόρο, ενώ φώναζε συνεχώς ότι πονούσε.
 
Το σημείο του φονικού έχει αποκλειστεί και στο σημείο έχουν μεταβεί μέλη του ΤΑΕ Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις. Τα αίτια της πρόκλησης του θανάτου της γυναίκας διερευνώνται.
 
Πηγή: politis.com.cy
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:26