search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:32
MENU CLOSE

Μεγάλη αποκάλυψη για το διαζύγιο Άνιστον-Θερού – Τι οδήγησε στην οριστική ρήξη

22.02.2018 17:54
Μεγάλη αποκάλυψη για το διαζύγιο Άνιστον-Θερού - Τι οδήγησε στην οριστική ρήξη - Media

 

Ως αυτοεκπληρώμενη προφητεία μοιάζει το διαζύγιο της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού, καθώς οι φήμες για το χωρισμό τους «σέρνονται» μήνες πριν το ζευγάρι προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση ότι χωρίζει.

Η «επίσημη» δικαιολογία για το διαζύγιο είναι ότι το ζευγάρι ζούσε πολύ καιρό χωριστά, καθώς η Τζένιφερ έμενε σχεδόν μόνιμα στο Λος Άντζελες, ενώ ο Τζάστιν προτιμούσε το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα καθώς στο πλάνο μπαίνει… δυναμικά ο Μπραντ Πιτ, πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον, ο οποίος την είχε… παρατήσει για τα μάτια της Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly, λοιπόν, φαίνεται ότι ο Πιτ, μετά το διαζύγιό του με την Τζολί, όχι μόνο αποκατέστησε τις σχέσεις του με την Άνιστον, αλλά θέλησε να τις πάει και… ένα βήμα πιο πέρα.

Το περιοδικό επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον της Άνιστον και του Θερού αναφέρει ότι ο Τζάστιν ανακάλυψε διάφορα μηνύματα του Πιτ προς τη σύζυγό του με άκρως κολακευτικό περιεχόμενο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα μηνύματα άρχισαν να έρχονται από το 2016, πριν η Τζολί κάνει αίτηση διαζυγίου και ήταν τύπου «ήσουν πολύ όμορφη απόψε», ή «Mου λείπεις ήδη», γεγονός που έβαλε ψύλλους στα αυτιά του Θερού.

Μάλιστα, φαίνεται ότι κάπου εκεί έσπασε και το γυαλί με την Τζένιφερ, καθώς ο Τζάστιν φέρεται να μην πείστηκε από τις διαβεβαιώσεις της περί της αθωότητας των μηνυμάτων του Μπραντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:32