search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:37
MENU CLOSE

«Θρίλερ» το show Gucci: Κομμένα κεφάλια, δράκοι και ερπετά στην πασαρέλα! (Photos)

26.02.2018 08:20
«Θρίλερ» το show Gucci: Κομμένα κεφάλια, δράκοι και ερπετά στην πασαρέλα! (Photos) - Media

 

Πολλά απρόσμενα, πολλά ασύμβατα επεφύλασσε το show της κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018 του οίκου Gucci. Ένα κομμένο κεφάλι, μικρά δρακάκια…

Παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, σε ένα σκηνικό που παρέπεμπε σε θέατρο εν λειτουργία. Με αναφορές σε ιδέες όπως μετα-ανθρωπισμός και διαδικασία υβριδικοποίησης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Gucci, ο Αλεσάντρο Μικέλε έστειλε στην πασαρέλα ερπετά, δράκους, ακόμα και σάιμποργκ που έμοιαζαν τερατωδώς αληθινά.

Πάντως, πέρα από τα απρόβλεπτα μοντέλα – κάποια με κέρατα, κάποια με «τρίτο μάτι» -, το show ήταν μια συνέχεια αυτού του φαντασιακού κόσμου από τον οποίο ο Μικέλε αντλεί έμπνευση.

Και για να υλοποιήσει τις φαντασιώσεις του συνεργάστηκε με τους techno τεχνίτες του Makinarium, μιας φάμπρικας με έδρα τη Ρώμη που ετοιμάζει οπτικά και σπέσιαλ εφέ. Στις περγαμηνές τους, οι τεχνίτες του Makinarium έχουν συνεργασίες με τον Ρίντλεϊ Σκοτ και τον Ντάνι Μπόιλ (μεταξύ άλλων).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:37