26/06/2019 04:21:29

Ο Τσίπρας για την επένδυση της Tesla που... «πέρασε στα ψιλά»

Ο Τσίπρας για την επένδυση της Tesla που... «πέρασε στα ψιλά» - Media


Μιλώντας για τα θέματα καινοτομίας και έρευνας, από το βήμα του 10ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Τρίπολη ο πρωθυπουργός άδραξε την ευκαιρία να αναδείξει μια σημαντική επένδυση καθώς όπως είπε η σχετική είδηση τις προηγούμενες μέρες "πέρασε στα ψιλά" - αιχμή που παρέπεμπε και στα όσα είχε αναφέρει λίγο πριν περί "εκστρατείας μηδενισμού" των αποτελεσμάτων των κυβερνητικών προσπαθειών.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην ίδρυση του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας Tesla, κολοσσού που δραστηριοποιείται στην τεχνολογική καινοτομία και παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Όπως είπε είναι το πρώτο R&D (Τμήμα Έρευνας και Καινοτομίας) που η Τesla δημιουργεί εκτός Αμερικής. Το συγεκριμένο ερευνητικό γραφείο έρχεται στην Ελλάδα υπό την επωνυμία Tesla Greece σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο Δημόκριτος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.