search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:02
MENU CLOSE

Ολική καταστροφή στην Β’ ΔΟΥ Λάρισας – Στάχτη το αρχείο

04.03.2018 10:12
Λάρισα: Αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία της ΔΟΥ μετά την πυρκαγιά - Media

 

Στάχτη και αποκαΐδια είδαν στο πέρασμά τους οι πυροσβέστες με την ολοκλήρωση της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς που δεν άφησε τίποτε όρθιο στο κτήριο όπου στεγάζεται η Β’ Εφορία της Λάρισας στο κέντρο της πόλης.

Στο σημείο σήμερα το πρωί, παραμένουν για προληπτικούς λόγους δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Σε ότι αφορά την καταστροφή, αυτή είναι ολική, πλην του τμήματος των κληρονομιών και των γονικών παροχών.

Τα αίτια της καταστροφής ερευνώνται, αν και η αρχική εκτίμηση των αρχών παραμένει, ότι δηλαδή η φωτιά ξεκίνησε από το εσωτερικό του κτηρίου.

Σήμερα αναμένεται να βρεθεί στη Λάρισα η υφυπουργός Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου και ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Πιτσιλής ώστε να εκτιμήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Μέχρι νεοτέρας πάντως, οι φορολογούμενοι θα εξυπηρετούνται από την Α’ ΔΟΥ που στεγάζεται στο κτήριο της πρώην Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας, στη συνοικία της Φλιππούπολης.

Σημειώνεται τέλος πως το κτήριο είναι ιδιοκτησίας των κληρονόμων Γ. Κουτλή, ο οποίος το είχε αγοράσει από τον αρχικό του ιδιοκτήτη Μ. Μαγρίζο.

Πηγή: onlarissa.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:01