search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:48
MENU CLOSE

Ένταση στην συγκέντρωση ταξιτζήδων στην Αθήνα – Επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα της Uber (Video)

06.03.2018 11:28
Ένταση στην συγκέντρωση ταξιτζήδων στην Αθήνα – Επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα της Uber (Video) - Media

 

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας από την πορεία των ιδιοκτητών ταξί και τα επεισόδια που ακολούθησαν.

Οι ιδιοκτήτες ταξί πραγματοποιούν σήμερα στάση  εργασίας από τις 8:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Αρχικά επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου οι συγκεντρωμένοι ιδιοκτήτες και οδηγοί σταματούσαν όσους συναδέλφους τους δούλευαν κανονικά, αποδοκιμάζοντας τους έντονα για τη μη συμμετοχή τους στην στάση εργασίας. 

Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν σε οχήματα της UBER, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και στο σύνταγμα, προκαλώντας υλικές ζημιές και υβρίζοντας οδηγούς και επιβάτες.

Στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν έξω από υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης και αντιπροσωπεία τους αναμενεται να έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη. 

Οι ιδιοκτήτες ταξί αντιδρούν, όπως λένε οι ίδιοι, «για την υποκλοπή έργου από την Uber, για όλους αυτούς που φρέναραν μέχρι σήμερα το νομοσχέδιο, καθώς και για κάθε καινοτομία – πλατφόρμα που κλέβει τον ταξιτζή και την χώρα μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:45