search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:33
MENU CLOSE

Βουλή: Χρυσαυγίτικες προκλήσεις στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων

06.03.2018 15:58
Βουλή: Χρυσαυγίτικες προκλήσεις στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων  - Media

 

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ένα ακόμη τραμπούκικο επεισόδιο εντός του Κοινοβουλίου. «Πεδίο δράσης» του χρυσαυγίτη βουλευτή η επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής η οποία συνεδριάσει, κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του Κύπριου ομολόγου του Νίκου Χριστοδουλίδη με την ατζέντα της ενημέρωσης να επικεντρώνεται στις πρόσφατες εξελίξεις στο Αιγαίο και στην Κύπρο. 

Κατά πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε «Τούρκο» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά, ζητώντας να αποχωρήσει από την συνεδρίαση της επιτροπής. «Να βγει έξω ο πράκτορας. Να αποχωρήσει ο Τούρκος βουλευτής, ο Ερντογάν είπε ότι έχει 4 βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο και εδώ είναι ο ένας» λένε οι πληροφορίες ότι φώναζε ο χρυσαυγίτης βουλευτής. Στις φωνές και στις προκλήσεις του Κασιδιάρη αντέδρασαν οι βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων οι οποίοι υπερασπίστηκαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο τομεάρχησ Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος κατήγγειλε τον χρυσαυγίτη βουλευτή λέγοντας πως «παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας». Άμεση ήταν και αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ο οποίος τόνισε προς την πλευρά του Κασιδιάρη ότι λέει ότι λένε και οι Τούρκοι. 

Η ένταση που επικράτησε ήταν μεγάλη, οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης, άνδρες από την φρουρά της Βουλής έσπευσαν ενώ το «θερμό επεισόδιο», με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, έληξε αφού πρώτα η συνεδρίαση διεκόπη για λίγη ώρα μέχρι να αποχωρήσει ο χρυσαυγίτης βουλευτής.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01