search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:41
MENU CLOSE

Από το συλλαλητήριο της Μακεδονίας στο…Λας Βέγκας των Σκοπίων!

08.03.2018 10:39
Από το συλλαλητήριο της Μακεδονίας στο…Λας Βέγκας των Σκοπίων! - Media

 

Στο casino Flamingo που βρίσκεται στα Σκόπια, αναμένεται να εμφανιστεί η Έλλη Κοκκίνου στις 17 Μαρτίου, μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους παθιασμένους με τον τζόγο…

Πρόκειται κυρίως για βοειοελλαδίτες που περνούν καθημερινά τα σύνορα, προκειμένου να δοκιμάσουν την τύχη τους, μια τακτική που σύμφωνα με το protothema ακολουθείται συχνά από τους Σκοπιανούς, χρησιμοποιώντας Έλληνες καλλιτέχνες ως κράχτες, προκειμένου να προσελκύουν πελάτες από την Ελλάδα.

Κάτι που, μάλιστα, επιτυγχάνουν καθώς υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο περνάνε τα σύνορα 550.000 Έλληνες, αφήνοντας 60 εκατ. ευρώ συνάλλαγμα στα τραπέζια και τα slot machines.

Το παράδειγμα της Έλλης Κοκκίνου, ακολούθησαν πρόσφατα και άλλοι γνωστοί τραγουδιστές που κάποτε μεσουρανούσαν στις αθηναϊκές πίστες. Κάποιοι από αυτούς, η Άννα Βίσση, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Πέγκυ Ζήνα, η Γλυκερία, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί άλλοι..

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:37