16/01/2019 17:37:37

Εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής: Δεν γίνονται εκλογές για τους συνέδρους

Εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής: Δεν γίνονται εκλογές για τους συνέδρους - Media

 

Με επιστολή του προς προς το Δίκτυο εμπιστοσύνης και τις εφορευτικές επιτροπές, ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Δεοντολογίας και Διεξαγωγής εκλογών (ΑΕΔΔ) του Κινήματος Αλλαγής, Αντώνης Βγόντζας, ενημερώνει ότι οι εκλογές που ήταν προγραμματισμένες για τις 11 Μαρτίου για την εκλογή των συνέδρων δεν πρόκειτια να διεξαχθούν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βγόντζας σημείωσε ότι «σύμφωνα με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, μετά από σχετική συνεννόηση με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, δε θα υπάρξει εκλογική διαδικασία ανάδειξης Συνέδρων την Κυριακή 11.3.2018 για το ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής και, κατά συνέπεια, όλες και όλοι οι Υποψήφιοι Σύνεδροι καλούνται πλέον να παραστούν ως Σύνεδροι.

Αυτό ανταποκρίνεται κυρίως στην εγγραφή 35.000 νέων μελών στο Κίνημα Αλλαγής με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί  ένα μητρώο μελών που ξεπέρασε τα 130.000 ενεργά μέλη, καθώς και στην μεγάλη προσέλευση στις επιτροπές επεξεργασίες των θέσεων και στις διαδικασίες προσυνεδριακού διαλόγου.
 
Η Φώφη Γεννηματά μου ζήτησε να σας μεταφέρω τις ευχαριστίες της για την μέχρι σήμερα προσφορά σας. Κι εγώ από πλευράς μου σας ευχαριστώ όλες και όλους που δούλεψαν τις τελευταίες εβδομάδες για την εντυπωσιακή διεύρυνση του αριθμού των μελών και την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας που ήταν άψογη, διαφανής, αντικειμενική και, πέρα για πέρα, δημοκρατική.
 
Παρακαλώ τους Υπεύθυνους των Περιφερειών, Νομών και πόλεων Εξωτερικού, να ενημερώσουν σχετικά όλες και όλους τους Υπεύθυνους Εκλογικών Κέντρων και τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών μεταφέροντας τους παράλληλα και τις ευχαριστίες της Προέδρου».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για τη μη διεξαγωγή των εκλογών για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο της 16-18 Μαρτίου οφείλεται στο γεγονός ότι οι υποψήφιοι ήταν περίπου όσοι και οι σύνεδροι (γύρω στους 2.700) με την κ. Γεννηματά να ανακοινώνει ότι όλοι όσοι ήταν υποψήφιοι, θα είναι σύνεδροι

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.