18/11/2018 17:51:05

Νέα πρόκληση Μιχαλολιάκου στη Βουλή - Βούτσης: Σπέρνεις μίσος, δηλητήριο και υποψία (Video)

Νέα πρόκληση Μιχαλολιάκου στη Βουλή - Βούτσης: Σπέρνεις μίσος, δηλητήριο και υποψία (Video) - Media

 

Οι ακρότητες είναι «προφανώς προσχεδιασμένες» είπε ο Νίκος Βούτσης απευθυνόμενος στον αρχηγό του κόμματος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μηχαλολιάκο.

«Έχετε περάσει κατά πολύ τα σύνορα του μίσους και του διχασμού που σπέρνετε με τις ομιλίες σας», επισήμανε ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης αναφερόμενος στις δηλώσεις του Ν. Μιχαλολιάκου για τις κατηγορίες περί Τούρκων Βουλευτών.

Σημειώνεται ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος ζήτησε δήλωση από τους τέσσερις βουλευτές που προέρχονται από την μουσουλμανική μειονότητα για το αν η Τουρκία είναι μητέρα πατρίδα τους, διαφορετικά είναι «παράνομα» μέλη της Βουλής.

«Ήλπιζα ότι δεν θα κάλυπτε αυτά που ακούστηκαν δύο φορές στο κοινοβούλιο» τόνισε ο Ν. Βούτσης για όσα είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος, σημειώνοντας ότι «δυστυχώς όμως ο λόγος του ήταν πάρα πολύ σαφής, σπέρνει μίσος, δηλητήριο κι υποψία για Έλληνες βουλευτές».

Στη συνέχεια, ο Ν. Βούτσης υπογράμμισε ότι αυτές οι ακρότητες είναι «προφανώς προσχεδιασμένες» κα πρόσθεσε ότι ποτέ τις προηγούμενες δεκαετίες δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στην Ελληνική Βουλή.

«Δεν μπορεί να καλείται να δηλώσει αν πατρίδα του είναι η Ελλάδα, ουδείς έχει το δικαίωμα» είπε ο Ν. Βούτσης, ενώ για τους τέσσερις βουλευτές ανέφερε ότι «έχουν εκλεγεί πολλές φορές με πλήρη συγκατάθεση των πολιτών που ζουν εκεί».

Τότε, ο Ν. Μιχαλολιάκος έσπευσε να ισχυριστεί ότι δεν μίλησε ποτέ για «πράκτορες».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.