search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49
MENU CLOSE

Αγνώριστη η Κάκκκαβα: Η φωτογραφία από την εφηβεία και το μήνυμα της παρουσιάστριας (Photo)

09.03.2018 06:56
Αγνώριστη η Κάκκκαβα: Η φωτογραφία από την εφηβεία και το μήνυμα της παρουσιάστριας (Photo) - Media

 

Μια φωτογραφία από την εφηβεία της δημοσίευσε η Ναταλί Κάκκαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς την με ένα μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια καιρού τόνισε ότι ως έφηβη δεν υπήρξε πανέμορφη, ωστόσο, κατάφερε αυτό που ήθελε στη ζωή της αξιοποιώντας τα χαρακτηριστικά που είχε στο έπακρον.

Όταν ήμουν έφηβη οι περισσότεροι συμμαθητές μου έλεγαν ότι ήμουν ψηλή, παχουλή και άχαρη… Σίγουρα δεν ήμουν στις πρώτες τους προτιμήσεις… Όλο αυτό με στενοχωρούσε αλλά δεν το έβαλα κάτω… Τα χρόνια πέρασαν και ενήλικη πλέον βρέθηκα να παρουσιάζω για 15 χρόνια το δελτίο καιρού κάτι που μέχρι τότε ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με μια πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση… Οι πιο όμορφες γυναίκες δεν είναι εκείνες που γεννιούνται με τα καλύτερα φυσικά χαρακτηριστικά αλλά εκείνες που αξιοποιούν στο έπακρον τα χαρακτηριστικά που έχουν… Μη δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49