search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:22
MENU CLOSE

«Σφάχτηκε» ο Καλλίδης με φιλόζωη σχολιάστρια στα social media (Photo)

11.03.2018 13:31
«Σφάχτηκε» ο Καλλίδης με φιλόζωη σχολιάστρια στα social media (Photo) - Media

 

Με απαράδεκτο τρόπο απάντησε ο μάγειρας του Πρω1νού, Βασίλης Καλλίδης, σε επικριτικό σχόλιο φιλόζωης στα social media που τον κατηγόρησε για σπισισμό. 

«Σήμερα το πρωί πάνω στο ζάπινγκ έτυχε κάπου να σε δω σε κάποια εκπομπή που έχεις και μαγειρεύεις και μάλλον είχες καραβίδες, δεν τα ξέρω καλά αυτά, κάποιες κουνιόνταν γιατί ήταν ζωντανές ακόμα και κάποια έκανε πως έφευγε παραπέρα και σε βλέπω να λες, “ε αφού είσαι έτσι” και τη ρίχνεις στο βραστό νερό… Πόσο ξεφτιλισμένος μπορεί να σαι που όχι μόνο έριξες κάτι ζωντανό να βράζει, αλλά γελούσες γελοίο ανθρωπάκι, σου φάνηκε τόσο αστείο; (….) Θεωρείς μόνο η ύπαρξη σου είναι ανώτερη και όλα τα άλλα είδη είναι υπό; Δεν πονάνε; Δεν αισθάνονται; (….)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η σχολιάστρια «ξέφυγε» στη συνέχεια, κάνοντας προσβλητική αναφορά στη μητέρα του σεφ.

Η διαδικτυάκη φίλη του μάγειρα ξέφυγε στη συνέχεια καταφερόμενη κατά της μητέρας του, γεγονός που τον έβγαλε από τα ρούχα του. 

«Άσε με αγάπη μου που δεν έχω τα TRIPLE S του BALENCIAGA έχω και σένα! Μετά τη ρώτησα πόσο καιρό έχει να γαμ@»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46