search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 03:50
MENU CLOSE

Σε τραγωδία κατέληξε η αντιδικία της Katy Perry με καλόγρια: Η 89χρονη πέθανε κατά την ακροαματική διαδικασία

12.03.2018 07:50
Αηδιαστική αποκάλυψη από την Κέιτι Πέρι (Video) - Media

 

Ένα αναπάντεχο γεγονός συνέβη την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σχετικά με μια διένεξη που είχε η Katy Perry με μια καλόγρια.

Ο λόγος για τη μοναχή Catherine Rose Holzman η οποία παρέστη στο δικαστήριο μαζί με την επίσης μοναχή Rita Callanan στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης που είχε με τη διάσημη τραγουδίστρια και την Αρχιεπισκοπή του Λος Άντζελες σχετικά με πώληση ενός οικοπέδου που στέγαζε κάποτε ένα παλιό μοναστήρι. 

Η Perry είχε συμφωνήσει να αγοράσει την έκταση έναντι του ποσού των 14.5 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, το deal «πάγωσε» καθώς οι δυο μοναχές αντέδρασαν!

Συγκεκριμένα, η Catherine Rose και η Rita Callanan υποστήριξαν ότι δεν συμφωνούν με την πώληση του πρώην μοναστηριού στην 33χρονη ποπ σταρ.

Πριν η υπόθεση καταλήξει στο δικαστήριο, η τραγουδίστρια είχε κάνει πολλές προσπάθειες να μεταπείσει τις δυο καλόγριες. Φήμες αναφέρουν, μάλιστα, ότι τις επισκέφθηκε, τους έδειξε ένα τατουάζ που έχει κάνει και απεικονίζει τον Χριστό, ενώ δε δίστασε να τους ψάλλει και έναν εκκλησιαστικό ύμνο.

Ωστόσο, οι καλόγριες παρέμειναν ανένδοτες: «Είδα τα βίντεο της και δεν είμαι καθόλου χαρούμενη» είχε δηλώσει στους Los Angeles Times η αδερφή Rita Callanan. 

Μάλιστα, οι δύο μοναχές πούλησαν την έκταση σε έναν ντόπιο ιδιοκτήτη εστιατορίων χωρίς, ωστόσο, να πάρουν την έγκριση της Αρχιεπισκοπής κάτι που οδήγησε τις δύο πλευρές στα δικαστήρια.

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι η πώληση εμπόδισε ηθελημένα την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας στην Perry. Η ανακοίνωση της οριστικής απόφασης αναβλήθηκε, ωστόσο, καθώς η 89χρονη καλόγρια κατέρρευσε στη δικαστική αίθουσα, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46