search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Συντριβή αεροπλάνου στο Νεπάλ: Τουλάχιστον 50 νεκροί – «Ανασύρουμε πτώματα και τραυματίες από τα συντρίμμια» (Photos)

12.03.2018 09:51
Συντριβή αεροπλάνου στο Νεπάλ: Τουλάχιστον 50 νεκροί - «Ανασύρουμε πτώματα και τραυματίες από τα συντρίμμια» (Photos) - Media

 

Επιβατικό αεροπλάνο του Μπανγκλαντές που μετέφερε 71 ανθρώπους συνετρίβη την Δευτέρα κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Κατμαντού, πρωτεύουσας του Νεπάλ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 50 άνθρωποι, δήλωσε στο Ρόιτερ εκπρόσωπος του στρατού.

Άλλος εκπρόσωπος του στρατού, τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Γκοκούλ Μπανταρί, ανέφερε πως οι νεκροί είναι τουλάχιστον 27, αλλά πρόσθεσε πως «οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί είναι ελάχιστες διότι το αεροπλάνο έχει καεί».

Το αεροπλάνο ανήκε στην εταιρεία US-Bangla Airlines του Μπανγκλαντές και είχε απογειωθεί από την Ντάκα με 67 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα.

Πτώματα ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια αεροπλάνου, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Νεπάλ.

«Ανασύρουμε πτώματα και τραυματίες από τα συντρίμμια», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ναραγιάν Πρασάντ Ντουβάντι.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων στο βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο BBC, το αεροπλάνο των μπανγκλαντεσιανών αερογραμμών US-Bangla βγήκε από τον διάδρομο στη διάρκεια της προσγείωσής του και πιστεύεται ότι μετέφερε 67 ανθρώπους.

Το αεροσκάφος έφθασε στο Κατμαντού στις 14:20 τοπική ώρα (10:35 ώρα Ελλάδος).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01