12/07/2020 03:06:29

Σαουδική Αραβία: Έσπασαν τον αυχένα στρατηγού σε βασανιστήρια στο ξενοδοχείο του Ritz

Σαουδική Αραβία: Έσπασαν τον αυχένα στρατηγού σε βασανιστήρια στο ξενοδοχείο του Ritz - Media

 

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα στρατηγός της Σαουδικής Αραβίας από κάταγμα του αυχένα, αφού βασανίστηκε στο ξενοδοχείο Ritz, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή για σημαντικά πρόσωπα της χώρας, κατά τη διάρκεια εκστρατείας κατά της διαφθοράς.

Επιπλέον, τουλάχιστον άλλοι 17 κρατούμενοι νοσηλεύτηκαν μετά από επιθέσεις που δέχτηκαν και αρκετοί από τους 381 υπόπτους βρίσκονται υπό στενή στρατιωτική παρακολούθηση.

 Όπως αναφέρουν οι «New York Times» σε δημοσίευμά τους, πολλοί είναι και εκείνοι που έχουν υποχρεωθεί να φορούν ηλεκτρονικό βραχιόλι, ώστε να γνωρίζουν πάντα οι αρχές που βρίσκονται.

Παρ’όλα αυτά, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας εμμένει ότι οι φήμες περί κακοποίησης των κρατουμένων είναι «εντελώς ψευδείς».

Πρίγκιπες, δισεκατομμυριούχοι και υπουργοί της Σαουδικής Αραβίας έχουν τεθεί υπό κράτηση, μετά από εντολή του πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, διαδόχου του θρόνου και υπουργού Άμυνας, ο οποίος επιθυμεί να βάλει ένα τέλος στην άκρατη διαφθορά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.