search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:28
MENU CLOSE

Έφυγε ο Δημήτρης Μάρης από την ταυτότητα του «Έθνους»

12.03.2018 12:20
Έφυγε ο Δημήτρης Μάρης από την ταυτότητα του  «Έθνους» - Media

 

Εξελίξεις από το μέτωπο της εφημερίδας «Έθνος» και το «διαζύγιο» της ιδιοκτήτριας εταιρείας Dimera, του Ιβάν Σαββίδη, με τον Δημήτρη Μάρη.

Σύμφωνα με το zoornalistasblogspot.gr, από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία είχαν υπάρξει δύο προτάσεις: Είτε να αναλάβει την εφημερίδα ο ιδιοκτήτης της 24Media, καταβάλλοντας ένα ποσό ως αποζημίωση ( λίγο πάνω από 4 εκατ. ευρώ), είτε η Dimera  να αναλάβει και το μάνατζμεντ, με την πλήρη αποχώρηση του Μάρη και των ανθρώπων του.

Το νεότερο είναι πως στο σημερινό φύλλο του «Έθνους» στην «ταυτότητα» της εφημερίδας στην 2η σελίδα, απουσιάζει το όνομα του Δημήτρη Μάρη. Το αφεντικό της 24 Μedia (μέχρι το χθεσινό κυριακάτικο φύλλο) εμφανιζόταν στην ταυτότητα ως εκδότης, πριν από τον γενικό διευθυντή -και άνθρωπο του Σαββίδη- Τραϊανό Χατζηδημητρίου.

Η απουσία του ονόματος του Δ. Μάρη ως εκδότη από την ταυτότητα για κάποιους προφανώς και σημαίνει την αποστασιοποίησή του από τα δρώμενα στο «Έθνος». Το θέμα όμως είναι ότι παραμένουν προς το παρόν οι άνθρωποι του Μάρη και στενοί συνεργάτες του, Μάνος Μίχαλος και Μάνος Χωριανόπουλος.

Πηγή: zoornalistasblogspot.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:28