search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:54
MENU CLOSE

Άντρο ακολασίας τα ιαματικά στις Θερμοπύλες όταν πέσει η νύχτα

13.03.2018 10:47
Άντρο ακολασίας τα ιαματικά στις Θερμοπύλες όταν πέσει η νύχτα - Media

 

Σε πιάτσα για «ψωνιστήρι» έχουν μετατραπεί οι ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών τη νύχτα.

Σύμφωνα με το lamiareport, όταν πέσει το σκοτάδι οι θαυματουργές πηγές μετατρέπονται σε στέκι ανεύρεσης ερωτικών συντρόφων επί πληρωμή.

Αλλοδαποί κυρίως άνδρες πουλάνε το κορμί τους σε όποιον δύναται να πληρώσει για αυτό. Οι πελάτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι από τη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, τη Βοιωτία, αλλά και από την Αθήνα.

Σύμφωνα με καταγγελίες δεν λείπουν οι καυγάδες, ούτε υπάρχει ασφάλεια για τα σταθμευμένα οχήματα όσων επιλέγουν να επισκεφθούν τα λουτρά βραδινές ώρες.

«Τις προάλλες έγινα μάρτυρας σοβαρού επεισοδίου καθώς φαίνεται δεν τα βρήκαν στα λεφτά. Και η αστυνομία είναι δίπλα αλλά δε φαίνεται να πολυενδιαφέρεται…», έλεγε στο LamiaReport λουόμενος που κάνει λόγο για όργια.

«Πήγα εκεί απλά να κάνω το μπάνιο μου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Χωρίς να δώσω κανένα δικαίωμα και καμιά αφορμή, αυτός ο κύριος ήρθε και με χούφτωσε…», ανέφερε ένας νεαρός, που καταγγέλλει ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από ηλικιωμένο άνδρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10