search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:27
MENU CLOSE

Bono: Στη δίνη ροζ σκανδάλου η φιλανθρωπική του οργάνωση ΟΝΕ Charity

14.03.2018 06:56
Bono: Στη δίνη ροζ σκανδάλου η φιλανθρωπική του οργάνωση ΟΝΕ Charity - Media

 

Στη δίνη ροζ σκανδάλου βρίσκεται η φιλανθρωπική οργάνωση ΟΝΕ Charity, που ίδρυσε ο Bono των U2 για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Σύμφωνα με την espresso,  πρώην διευθυντικό στέλεχος και συγκεκριμένα, μια παντρεμένη γυναίκα καταγγέλλει την επικεφαλής της οργάνωσης στην Αφρική ότι της ζήτησε να κάνει σεξ με ηλικιωμένο βουλευτή της Τανζανίας.

Μάλιστα, όταν εκείνη αρνήθηκε, την υποβάθμισαν σε ρεσεψιονίστ, μείωσαν τον μισθό της και τελικά την απέλυσαν.

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», η γυναίκα με το ψευδώνυμο Σίμπου, υποστηρίζει ότι στις 16 Ιανουαρίου και ενώ βρισκόταν στο διεθνές αεροδρόμιο Τζούλιους Νιερέρε της Τανζανίας μαζί με το αφεντικό της Σίφο Μόγιο για να επιστρέψει στον σύζυγο της στη Βρετανία, τις πλησίασε ένας 60χρονος ντόπιος βουλευτής ο οποίος αφού συζήτησε με τη Μόγιο στην τοπική γλώσσα, την οποία η Σίμπου δεν γνώριζε, η προϊσταμένη της έφτασε στο σημείο να της πει ξεκάθαρα ότι, αν δεν κάνει σεξ μαζί του, θα απολυθεί, κάτι που έγινε τελικά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01